Hashtag op sportschoenen

highsnobiety.com

Ik zou geen dag werkloos zijn, nam ik mij voor toen ik hoorde dat de winkel waar ik werkte zou sluiten. Dat voornemen heb ik niet kunnen waarmaken, maar ik heb mijn werkloosheid wel kunnen beperken tot 3 weken.

Vandaag ging ik namelijk, na al een paar dagen opleiding vorige week, aan de slag als bewegings- en voedingscoach. Jawel, dat waarvoor ik 3 jaar lang 2 avonden per week in de les zat en wat ik vervolgens niet in het wilde weg op mijn eentje wilde opstarten, kan ik nu in vast dienstverband doen.

Of dat goed nieuws is, zal de tijd uitwijzen. Ik waagde mijn kans voor deze job omdat ik nu binnen een zekere omkadering eens kan kijken of het echt iets voor mij is, andere mensen coachen. Tegelijkertijd vrees ik dat die omkadering net iets te strikt is om lang geboeid te blijven. Jobs waar ik zelf 0,0 inbreng heb, zijn niet altijd een succes.

Maar we gaan de tijd dus zijn werk laten doen en dan komen we vanzelf wel te weten of het een goede of een slechte gok was. Of, zoals #onzepa altijd zegt: het leven is aan de durvers. En die pumps die ik kocht voor een nieuwe kantoorjob, die verslijt ik in mijn vrije tijd dan wel. Hashtag voortaan op sportschoenen naar het werk.

Advertenties

7 gedachten over “Hashtag op sportschoenen

  1. Maar die gaan jou ook beeldig staan, ben ik zeker van! Proficiat en je het dat goed doen. Haal er voor jou uit wat je er heb uithalen En leert er uit wat je kan helpen voor als je zelf een praktijk opstart. Succes!!!

  2. Blij voor jou dat je zo snel iets gevonden hebt! En als het je ding niet blijkt te zijn, dan weet je dat toch al. Al vermoed ik, gebaseerd op mijn ervaring, dat je dat keigoed gaat doen 🙂 En misschien geeft het wel de kans om in bijberoep een eigen praktijk op te starten zodat je op een rustige manier de overgang van 0,0 inbreng naar 100% inbreng kan maken. Veel succes alleszins!

  3. Ik ben blij dat je er iets met gaat doen met dat diploma, het is iets voor jou, ook al is de omkadering er nu nog niet, mss ga je je binnenkort wel op jezelf starten en dan word ik je klant 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.