Monthly blessings – juni

Met alweer wat vertraging, but who’s counting, het beste van juni:

+ Ik had met de BFF en het metekindje een heerlijke dag in de dierentuin. Want: maki’s!! Maar toch vooral omdat dat kleine marmotje daar voor het eerst echt reageerde op mij door, telkens wanneer ik iets tegen haar zei, te lachen en haar nog fragiele stemmetje te laten horen. Toch wel een klein mirakel, dat kind.

+ Mijn collega vroeg mij om een shift van haar over te nemen. Aan het begin van die shift lag er chocolade op mij te wachten om me te bedanken. Want wat anders kan een diëtiste nu geven aan een gezondheidscoach?

+ Mijn moeder, gebombardeerd tot plusoma van mijn metekindje, nodigde ons allemaal uit om te komen eten. Achteraf trakteerde ze ons nog op een ‘crèmeke van de crèmekar’. Pas toen ik daarna de foto zag van mijn moeder, mijn BFF en mezelf, allemaal fier met ons dessertje in de tuin, besefte ik dat er gelijkaardige foto’s bestaan van 30 jaar geleden. Het was in een andere tuin toen, en er is ondertussen een nieuwe generatie bijgekomen, maar het zijn nog altijd dezelfde mensen die samen in mekaars tuin toffe zomerse momenten beleven.

+ We knutselden een soort van pergola in mekaar. Op warme dagen kan ik nu ook in de tuin, waar meer wind staat dan op het terras, schuilen in de schaduw.

+ De barbecue werd rijkelijk laat van onder het stof gehaald. We checkten bij een paar vrienden of ze wilden langskomen en amper een paar uur later was het al een gezellige bedoening op ons terras.

+ Samen met mijn ouders kwam ook mijn nieuwe favoriete parfum aan uit het buitenland. Alwaar het stukken minder kost dan hier bij ons, hoera!

+ In elke stad is in de zomer wel iets te doen. Zo ook in de geboortestad van de wederhelft, waar we een namiddag lui rondslenterden en ’s avonds genoten van een terrasje en een vuurspektakel.

+ Na een maand aftellen kon ik eindelijk mijn permanente eyeliner laten zetten. Het is een verdomd irritant gevoel op het moment zelf, maar wat een gemak nu het eenmaal genezen is! Ik kan compleet zoals in de films ’s ochtends opstaan en nonchalant doen van ‘neuh, ik heb mij nog niet opgemaakt’, en er toch opgemaakt uitzien. Heaven!! #iwokeuplikethis

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.