Monthly blessings – oktober

Oktober was een maand van extremen. De moeilijke dagen waren talrijk en intens, maar de goede momenten waren ook van een hoger niveau dan anders, leek het wel. Terugdenken aan het slechte levert niks op, dus gaan we voor het goede:

+ Quasi elk weekend waren we in een andere stad te vinden, waar we zomaar wat rondslenterden en genoten van de laatste mooie dagen van het jaar. Ik heb niet zelden een schop onder de kont nodig om mijn huis te verlaten, maar eens ter plekke deed het altijd ontzettend veel deugd om een middag alles te laten voor wat het was en gewoon te genieten.

+ Will & Grace zijn terug, y’all! Het was destijds een van mijn favoriete reeksen, waarvan we elk seizoen op dvd hadden. Ik heb zelfs nooit naar de allerlaatste aflevering gekeken omdat ik niet wou dat het echt over was. Maar het was dus niet echt over, want ze zijn terug!

+ Ik ontdeed mij van een grote doos vol herinneringen. Ik heb nog altijd de foto’s van die momenten, moest ik ooit de drang krijgen om daar nog eens aan terug te denken, en zoals mijn moeder altijd zegt: ge kunt dat toch allemaal niet meenemen in uw graf. ‘Vroeger’ ging dus de deur uit, en zo is er weer meer ruimte voor dingen die nù belangrijk zijn.

+ Donkere dagen = veel dekentjes en katten. Need I say more?

+ De beslissing om ander werk te zoeken bracht wat rust in het hoofd. Het kan nog maanden duren voor ik effectief iets vind, maar ik ben blij dat ik deze keer de klik vrij snel kon maken en weer een veel beter zicht heb op wat ik in de toekomst niet meer wil voor mezelf. Ouder worden is zo slecht niet.

+ Ik ging zowaar twee keer op stap op zaterdagavond. Een keer op de Oude Markt, waar ik al jaren niet meer geweest was, en een keer op een feestje van iemand waarmee ik vroeger elk weekend diezelfde markt onveilig maakte. Twee geslaagde avonden, waar ik nog altijd van geniet als ik eraan terugdenk.

+ Ik moest wat administratie op orde brengen op een plaats waar ge normaal een kwartier moet aanschuiven aan het onthaal om dan een nummer te krijgen en nog eens anderhalf uur te wachten op uw beurt. Deze keer kon ik gelukkig binnen het kwartier aan het onthaal zelf geholpen worden, waardoor ik ineens wat extra vrije tijd had én niks moest betalen in de belachelijk dure ondergrondse parking.

+ Die ene zondag van 24°C. Sweet lord!!

Advertenties

3 gedachten over “Monthly blessings – oktober

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.