Monthly blessings – december

Laatste maand, laatste blessings:

+ De kaart voor de zonnebank die ik vorig jaar met Kerstmis van mijn schoonouders kreeg was nog niet op, dus kon ik nog een beetje genieten van wat kunstmatige zon. Als ik 3 keer per jaar onder de zonnebank lig zal het al veel zijn, maar als ik ga ben ik er achteraf wel altijd blij mee. Ik kan er weer tegen tot volgende winter.

+ Tijdens de cadeautjesjacht halverwege de maand besloot ik ook al de nieuwe agenda die ik wou in huis te halen, kwestie van tijdens de drukste dagen niet meer naar de stad te moeten gaan. Het was niks te vroeg blijkbaar, want tussen de stapels andere agenda’s lag er van de soort die ik wou nog net één exemplaar op mij te wachten. Dankzij een waardebon die ik nog had, was hij ook nog eens quasi gratis. #winwin

+ De eindejaarsfeesten staan al heel mijn carrière synoniem voor nog wat meer avonden en zon- en feestdagen werken dan tijdens de rest van het jaar. Dit jaar had ik uitzonderlijk wel eens vakantie, en dat maakte Kerstmis een pak minder stresserend. De cadeautjes had ik allemaal op voorhand geregeld, er was tijd om voor vertrek nog een middagdutje te doen en ik moest de tijd niet in de gaten houden omdat de wekker de volgende dag weer zou gaan. Ik begon bijna te snappen wat anderen zo leuk vinden aan die feesten.

+ Er was dit jaar zelfs nog tijd over voor een extra feestje: dat van Dimitri Vegas & Like Mike in het Sportpaleis. Met veel meer schwung had mijn vakantie niet kunnen beginnen!

+ Ik vind het elke winter weer ontzettend moeilijk om truien te vinden die niet of veel te lomp, of veel te kort (wat is dat toch met al die ultrakorte modellen??) zijn. Dit jaar had ik geluk: ik vond maar liefst 2 truien die aan mijn eisen voldeden en ik ben er ongelooflijk blij mee.

+ Er werd geshopt, er werd gefeest, er werd naar de bioscoop gegaan. Er waren etentjes, er waren vrienden en familie. Er was Leuven en er was Antwerpen. Er was geven en ontvangen. Er waren boeken, er waren dekentjes en er waren middagdutjes. Er was alles wat ik wou en het was allemaal in evenwicht. Kortom, het was de perfecte afsluiter van weer een jaar dat voorbij gevlogen is.

Wuif het voorbije jaar uit met alleen de mooie herinneringen in gedachten, verwelkom het nieuwe jaar en al diens kansen met open armen en hou het veilig jongens! Al het beste voor jullie allemaal, we zien mekaar terug in 2018!

Advertenties

5 gedachten over “Monthly blessings – december

    1. Wel ja, dat zijn dan die lompe exemplaren he. Er is precies niet echt een middenweg tussen ‘tot op de knieën’ en ‘tot boven de navel’. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.