Wat ben ik, 7 jaar?

Na twee venijnige dagen kon ik wel een troostje gebruiken. Als ik dan toch in de stad moest zijn, kon ik maar even goed ineens mijn stilaan versleten nachtgarderobe vervangen, vond ik. Dat stond tenslotte al een klein jaar op de planning.

En dat is exact wat ik deed vanmiddag. Niet in een lingeriewinkel (al heb ik daar misschien ook wel wat gekocht, oops), maar in een keten die altijd wel een paar basic shirts in de collectie heeft.

Want waarom, echt, waaròm, hebt ge als volwassen vrouw die niet houdt van te veel kant en spaghettibandjes om in te slapen bijna geen andere keuze dan iets waar Micky Mouse opstaat? Kan iemand mij dat alstublieft eens vertellen?

Advertenties

7 gedachten over “Wat ben ik, 7 jaar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.