Topdeal: Super Dry Gloss Top Coat van Catrice

Al jaren sta ik de dag nadat ik mijn nagels heb gelakt op alsof de nagellak ’s nachts aan mijn lakens is blijven kleven, wat een lelijk mat effect veroorzaakt. Ik voorzie mijn nagels daarom altijd in de voormiddag van een nieuw kleurtje, in de hoop dat de lak tegen de avond toch echt wel uitgehard was, maar zelfs dat mag zonder extra hulp niet baten.

Ik probeerde het ooit met de Drip Dry Drops van OPI, een laag die over de nagellak moet en de boel binnen een paar seconden doet uitharden. Goed spul, maar naast vrij duur ook wat onhandig om aan te brengen met een pipetje.

De Dr. Rescue Top Coat van Maybelline was mijn volgende ontdekking; behoorlijk goed spul dat mijn nagellak een week lang beschermde Ên deed glanzen. Alleen jammer dat het zoveel tijd in beslag neemt om 2 lagen nagellak en een topcoat aan te brengen en te laten drogen.

Enter de Super Dry Gloss Top Coat van Catrice. De kwaliteit van hun nagellak vind ik niet altijd even geweldig – OPI for president, echt – maar voor 2,99 euro wou ik dit sneldrogend spul toch eens een kans geven.

Laat op de avond deed ik de test: 2 lagen nagellak en de top coat erover. Binnen een recordtijd was het geheel kurkdroog en staalhard. Ik had er een mes op kunnen zetten en er zou nog geen kras te bespeuren geweest zijn in mijn nagellak.

Het aanbrengen met het borsteltje ging ook vlotter en nauwkeuriger dan met een pipetje. En, het allerbelangrijkste van de test: de volgende ochtend stond ik op met nagels die nog net zo hard glansden als de avond ervoor. Met vlag en wimpel geslaagd dus, deze nieuwe aanwinst.

Vanaf nu kan ik ook gewoon ’s avonds nog snel mijn nagels lakken en moet ik daarna niet nog een kwartier alles laten drogen. Dat is dus een uur tijdswinst per maand he, en dat voor zo’n prijs. Als dat geen topdeal is, dan weet ik het ook niet meer.

[Niet gesponsord, zelf ontdekt en betaald, blabla]

4 gedachten over “Topdeal: Super Dry Gloss Top Coat van Catrice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s