Monthly blessings – februari

Korte maand, korte lijst hoogtepunten:

* Met stip op één: de zon. Het kan me niet schelen dat mijn tenen er nog eens gaan afvriezen, de zon schijnt tenminste weer. Elke dag check ik of ze al hoog genoeg staat om op het terras te vallen, want daar is meer privacy dan in de tuin. Voorlopig zonder succes, maar ik zie toch al vorderingen.

* Mijn moeder mocht weer een jaartje ouder worden. Terwijl we dat nog aan het vieren waren, vertelde ze al hoe ze wil vieren dat zij en mijn vader dit jaar 40 jaar getrouwd zijn: met een citytrip met haar twee kinderen. Sinds ze mijn wederhelft leerde kennen, heeft ze immers 2 kinderen, en ik ben niet langer haar favoriet. Gelukkig vind ik het niet erg om te delen. Tenzij het over eten gaat, dat spreekt.

* Bovengenoemd vrouwmensch lachte mij onlangs uit met het feit dat ik als kind altijd schele ventjes tekende. Vandaag kreeg ik het bewijs doorgestuurd: aanschouw mijn interpretatie van mijn vader toen hij 35 werd. Bijna even hard mee gelachen als met omvallende scooters, ik.

* Het was serieus afzien op de crossfit op Valentijnsdag, maar volgend jaar ga ik toch weer mee. Veel beter dan een bos bloemen of op restaurant gaan. Enfin, dat denk ik toch, want we vieren dat nooit.

* In februari doe ik traditioneel mijn tweede wintercrash, na de eerste in oktober. Ik begroef mij dus regelmatig onder en tussen een stapel kussens en dekens voor het betere rustwerk en ben van plan dat nog een tijdje vol te houden. Er is er hier minstens eentje in huis die er hetzelfde over denkt.

* Er was die heerlijke vrijdag waarop ik onverwachts niet moest werken. Ik deed er een uur of drie over om wakker te worden en deed daarna niet veel meer dan mijn metekindje bezoeken. Heerlijk.

* Zo een paar uur alleen door de winkelstraten kuieren, ik kan daar echt van genieten maar ik vergeet dat altijd. Ik ga het vanaf nu proberen te onthouden, en er dan ineens ook aan denken om mijn bankkaart wel thuis te laten. Beter voorkomen dan genezen he.

Advertenties

5 gedachten over “Monthly blessings – februari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.