Monthly blessings – maart

Als ik niet maandelijks zou terugkijken op het beste van de voorbije 4 weken, zou maart als een donkere maand in mijn geheugen gegrift staan. Onderstaande momenten tegenkomen in mijn archieven heeft dat beeld toch een heel klein beetje kunnen nuanceren:

+ De maand begon op een wel heel onverwachte manier goed: al direct op 1 maart kwam ik ’s avonds om 21:30 thuis van het werk in een proper huis. Hier ga ik nog heel lang van nagenieten, want het duurt waarschijnlijk nog een jaar of 6 voor de wederhelft nog eens in aanraking komt met een dweil en emmer.

+ Ik kreeg zowaar een bos bloemen van de bazin op de dag dat ik 1 jaar aan de slag was in haar zaak.

+ Er was een zondag die bijna helemaal opging aan schrijven. Bijna een half schrift schreef ik vol in de hoop mezelf wat te kunnen helpen. Maar goed dat ik altijd wel een reserveschrift of 7 op voorraad heb, want het exemplaar waarin ik in januari begon was half maart dus al vol.

+ Ik deed wat ik jaren geleden al had moeten doen: ‘Project Health’ opstarten. Ik zat al 2 keer bij de nieuwe dokter, heb een afspraak bij de diëtiste en ga eind deze maand opnieuw naar mijn psychologe van 5 jaar geleden.

+ In een poging wat beter voor mezelf te zorgen, ging ik nog eens naar de zonnebank. Het is op lichamelijk vlak niet bepaald een gezonde vorm van zelfzorg, maar mentaal des te meer.

+ Ik at de PERFECTE eggs benedict bij Maurice in Berchem. Echt, meest memorabele lunch ooit op vlak van smaakbeleving.

+ De collega die de collega in bevallingsverlof vervangt was een paar weken ziek, waardoor ik een aantal dubbele shiften werkte en dus weer wat extra inkomen binnenhaalde.

+ Foert, ik ga shoppen, dacht ik op een maandagmiddag na het werk, en kwam pas tegen het avondeten thuis met 2 nieuwe broeken en 2 nieuwe shirts. Soms doet dat gewoon eens deugd, nietwaar?

+ Het metekindje werd al 1 jaar en dat moest uiteraard gevierd worden!

+ Mijn schoonbroer nodigde ons uit in zijn nieuwe huis. Het werd een gezellige avond van lachen, praten over geesten in huis en mijn ogen uitkijken en inspiratie opdoen voor mijn eigen interieur.

+ Op een zonnige zaterdag werkten we bijna de hele dag in de tuin. Ik kan niet wachten tot mijn favoriete plek weer helemaal klaar is voor de zomer en ik niks anders meer moet doen dan er gewoon van genieten.

Advertenties

3 gedachten over “Monthly blessings – maart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.