Boho Berry Challenge: mid-year review

40 dagen bloggen werd eerder 40 dagen falen, en toch waag ik mij deze maand opnieuw aan een challenge. Ik ben namelijk een sucker voor vragen die mij doen stilstaan bij wat er in de voorbije periode wel of niet werkte en hoe ik die nieuwe inzichten constructief kan inzetten in de toekomst.

Reflectie heet dat in het kort, geloof ik. Sinds ik dat op het einde van elke maand doe heb ik de indruk meer te bereiken dan wanneer ik zonder echt na te denken een lijst maak van dingen die ik gedaan wil krijgen.

Met de Boho Berry Challenge voor juni, die bestaat uit 30 vragen over het voorbije én komende half jaar, kan ik er natuurlijk niet aan weerstaan. Een maand lang dagelijks posten is niet haalbaar, want mijn blogfrequentie hangt af van hoeveel mist er in mijn hoofd zit, wat op zijn beurt afhangt van mijn energiepeil. Dat laatste is meer dan ooit een ongelooflijk irritant ongeleid projectiel, dus ik ga gewoon doen wat ik kan.

De eerste prompt is ‘Hello, I am…’. Ik ga dat niet te letterlijk nemen door een paar droge gegevens op te sommen, maar het aanwenden om aan te geven waar ik op dit moment sta in mijn leven. Dus, ik ben…

heel hard aan mijn gezondheid aan het werken met behulp van een team professionals die ik heb ingeschakeld. Voorlopig zonder echt resultaat, maar elke stap is een stap dichter bij mijn doel.

zo mogelijk nog harder aan mijn denkpatronen aan het sleutelen. Dat is verdomd hard werken maar wel heel boeiend.

een slechte meter, tot mijn grote verdriet. Mijn metekindje zit in de boeiende fase van stilaan leren stappen en ik zou het zo graag van dichtbij zien, maar ik vind maar zelden de energie om er naartoe te gaan na mijn werk, mijn vriend helpen in zijn appartement en de hele batterij afspraken bij dokters & co.

aan het overwegen om in het najaar opnieuw een opleiding te volgen om uit te zoeken of dat coachen nu echt iets voor mij is of niet. Mijn hart heeft al beslist, mijn hoofd laat het nog wat afhangen van mijn gezondheid.

aan het twijfelen over van werk veranderen. De manier waarop mijn werkuren verspreid zijn over de week blijven mij na meer dan een jaar nog altijd zwaar vallen en het combineren met een opleiding gaat het er echt niet beter op maken. Ik vind het een hele zure appel om door te bijten, want het is ondertussen al 10 jaar geleden dat ik nog een job had die me even veel plezier schonk als deze.

mijn garderobe stuk per stuk aan het upgraden, in het kader van mezelf in een ander perspectief te zien zoals ik dus al zei in mijn vorige post.

een nieuwe auto aan het manifesteren. Aan het manifesteren ja. Dat zegt meer over mij dan mijn woonplaats of leeftijd, is het niet?

Advertenties

3 gedachten over “Boho Berry Challenge: mid-year review

  1. En zijn die werkuren niet bespreekbaar? Ik las precies toch al dat ze nogal tevreden over je zijn, als jij er dan ook nog eens graag werkt.. Wie weet wat brengt al je kaarten op tafel leggen dan wel op?
    En over die gezondheid… It sucks, he. Ik ben compleet eneegieloos en ik weet dat dat nooit meer zal beteren. Ik hoop dat het bij jou anders uitdraait!

  2. Verdoeme, ik hoop dat wat Upje hierboven schrijft, een optie is, al vermoed ik dat je dat wel al bekeken hebt. Ik snap het alleszins: inhoudelijk doe ik mijn huidige job ook graag, mijn collega’s zijn heel toffe mensen en toch, het feit dat ik van elk kwartier dat ik werk moet opschrijven voor welk project ik gewerkt heb en wat ik net gedaan heb, is zo stresserend dat ik niet weet of en hoe lang ik dat nog kan volhouden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.