BBC3: Te toevallig

Deze maand doe ik elke dag zo vaak als mogelijk mee met de Boho Berry Challenge. Het onderwerp van vandaag is…

“Favorite memory”

Daar moet ik geen seconde over nadenken; dat is de A380 zien overvliegen.

Ik zit namelijk in #teamtoevalbestaatniet en mijn favoriete vliegtuig against all odds toch zien, is mij veel te niet-toevallig om te negeren.

Zo is er bijvoorbeeld de bazin die er een handje van weg heeft om 3 minuten voor het einde van mijn shift toe te komen om me af te lossen en me vervolgens nog een half uur daar te houden om dingen te bespreken. Niet in hààr vrije tijd, maar in de mijne dus.

Die dag pakte het niet, want ik maakte mij er kordaat vanaf. Ik was onrustig die middag, had het gevoel dat ik er zo snel mogelijk weg wou. Helemaal niet vanuit paniek of een drukke agenda, iets zei me gewoon dat ik me uit de voeten moest maken waardoor ik een kwartier vroeger dan normaal op de plek was waar mijn eigen kleine mirakel zich voltrok.

Daar komt nog bij dat ik me niet kan herinneren dat ik daar ooit eerder vliegtuigen heb zien voorbijkomen. Nu ik erop terugkijk, heb ik er daarna ook geen meer gezien op die plek. Dus ofwel gebruikte de A380 die dag een uitzonderlijke aanvliegroute, ofwel kreeg ik op dat ene moment een wel heel gelukkige ingeving om voor één keer naar boven te kijken.

Either way, alles was anders dan anders die dag, en in mijn wereld betekent dat dat het universum heeft samengespannen om mij op het juiste moment op de juiste plek te krijgen. De 2 vorige keren dat de A380 in ons land was waren al memorabel, maar deze keer had toch nog een extra dimensie.

Hebben jullie zo één moment dat er bovenuit springt wanneer jullie terugdenken aan de eerste helft van dit jaar?

Advertenties

5 gedachten over “BBC3: Te toevallig

  1. […] blogsgewijs volg van voor ik zelf een blog heb. Ik mag haar, al ken ik haar niet echt. Maar in haar logje van “vandaag” stelt ze dus een interessante vraag : “Hebben jullie zo één moment dat er bovenuit springt […]

  2. Ik had vroeger iets met reigers: als ik er op weg naar school één zag (en aan de Vaart leefden er toen enkele) dan ging ik een geslaagde dag tegemoet. Het is intussen héél lang geleden dat ik nog een reiger zag aan dat deel van de Vaart; vermoedelijk is het er door de toegenomen verkeersdrukte niet meer zo aangenaam wonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.