BBC8: Eet, ruim op, lees, repeat

Deze maand doe ik elke dag zo vaak als mogelijk mee met de Boho Berry Challenge. Het onderwerp van vandaag is…

“Successes”

– Mijn opruimwoede, die vorig jaar begon maar ook na de jaarwisseling verder ging, is wel een succesje. Ik ben er nog lang niet – dingen die ik een half jaar geleden niet kon weggooien of -geven werk ik nu zonder verpinken het huis uit – maar ik merk toch al een groot verschil. Het huishouden verloopt vlotter en het hoofd is al iets leger.

– Mijn bezoekjes aan de diëtiste waren het grootste succes denk ik. Door mijn manier van ontbijten te veranderen verloopt de ochtend, het voor mij moeilijkste moment van de dag, toch al een stuk aangenamer. Nu nog een oorzaak en oplossing vinden voor mijn kleine 3 uur slaap per nacht en ik stuiter al van voor zonsopgang door de dag, wahey!

– Opnieuw zelf kiezen welke boeken ik lees, los van alle mogelijke lijsten, was ook een schot in de roos. Veel te lang ging ik af op wat de massa geweldig vond en klapte ik een boek na afloop dicht met de gedachte: wat een ròtvervelend boek zeg. Sinds een paar maanden loop ik gewoon mijn neus achterna in de bib en kom ik weer thuis met boeken die ik met plezier lees. Mijn sowieso al veel te lange ‘to read’-lijst in Goodreads vliegt binnenkort radicaal de deur uit, vermoed ik.

En nu is het aan jullie; gooi al die succesverhalen en bijhorende positive vibes maar mijn kant uit!

Advertenties

3 gedachten over “BBC8: Eet, ruim op, lees, repeat

  1. […] Voor mijn vorige logje had ik de inspiratie gevonden op een ander omdat ze een vraag stelde waar ik over nadacht. Deze ochtend bedacht ik dus, waarom niet nog even lui zijn ? Ik nam me voor dat als de #BBC topic van vandaag vrijdag interessant was daarmee direct ook vastlag waar mijn brein even over mocht gaan stormen. En kijk, ik verwijs even naar haar logje : BBC8byLiquidSkies. […]

  2. Voor boeken ga ik net wel af op wat anderen graag lezen, maar ik ben selectief in die ‘anderen’. Ik weet welke vriendinnen de boeken lezen die ik zelf ook graag lees, en laat me vaak inspireren door hun keuzes. Maar even vaak ga ik gewoon spontaan even in de rekken in de bib kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.