BBC10: Must be funny

Deze maand doe ik elke dag zo vaak als mogelijk mee met de Boho Berry Challenge. Het onderwerp van vandaag is…

“Money well spent”

In het kader van ‘leer uzelf nu eens als een volwassen vrouw te zien in plaats van een schooier’, gaf ik dit jaar mijn geld met plezier uit aan:

– Kleding van betere kwaliteit dan ik tot hiertoe altijd kocht. Omdat ik als volwassen vrouw geen genoegen moet nemen met goedkopere stuks die er na elke wasbeurt nog wat goedkoper gaan uitzien. Nu is het alleen nog een kwestie van mezelf zo ver te krijgen om het ook allemaal te dragen, want ik heb nogal de neiging om mijn favoriete stuks te bewaren voor Speciale Gelegenheden die er toch nooit komen. Maar geen paniek jongens, mijn psychologe is volgende week terug uit vakantie, het zal dan wel weer beter gaan met mij. #roloog

– Een iets duurdere kapper. Spoiler alert: mijn haar is nog altijd een even grote rattennest als vroeger (minus de gespleten punten), maar toch was het zijn geld waard. Bij mijn voorlaatste kappersbezoek stonden ze immers binnen gehoorafstand tegen mekaar te zuchten wat ze in godsnaam moesten aanvangen met zo’n moeilijk haar. In plaats van een volwassen vrouw die met respect behandeld wordt voelde ik mij dus vooral klein en vernederd toen ik daar buiten stapte. Deze keer belandde ik in een zaak waar ik als een koningin behandeld werd, compleet met zoveel koffie, frisdrank en cava als ik maar op kon. De kapster, die zelf krullen had, begreep volledig dat krullen per definitie veel drogere en onhandelbare krengen zijn dan steil haar en gaf me op geen enkel moment het gevoel dat ik een sukkelaar was die zich beter liet kaal scheren. Money very well spent, echt.

– Nieuwe wenkbrauwen. Jawel, ik kocht mezelf een nieuw paar wenkbrauwen. Gewoon, omdat dat een onderdeel is van het totaalplaatje van hoe ik mij wil voelen en wat ik wil uitstralen: een vrouw met klasse met brows die altijd on fleek zijn.

Wat doen jullie zoal om als vrouw wat klasse en luxe te voelen en uit te stralen?

Advertenties

2 gedachten over “BBC10: Must be funny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.