BBC11: De processie van

Deze maand doe ik elke dag zo vaak als mogelijk mee met de Boho Berry Challenge. Het onderwerp van vandaag is…

“Progress towards goals”

Ik ben niet de mens van lijsten vol doelen. Voorlopig heb ik er maar 2, en daar heb ik mijn handen meer dan vol mee. Om het eens in cijfers uit te drukken:

Een leeg huis – 60%
Eén van mijn doelen is om alleen nog spullen over te houden die ik echt gebruik of waar ik oprecht plezier aan beleef. Er ging al veel meer weg dan ik ooit op voorhand gedacht had en in bepaalde kamers van het huis voel ik echt een verschil. Zo weet ik veel beter wat ik allemaal heb en is dat wat ik nodig heb veel toegankelijker, nu het niet meer is weggestopt achter spullen die ik misschien in 2023 eens een halve minuut zou kunnen nodig hebben.

Ik ben dus al heel tevreden over de vooruitgang, maar er blijven nog een paar moeilijke kasten door mijn hoofd spoken die ik nog onder handen moet nemen. Het is sowieso een doel dat nooit de volle 100% zal bereiken, want het blijft een levenslang proces dat gebaseerd is op behoeften die doorheen de jaren al eens veranderen. Als ik er dus van uitga dat 90% het maximum is, ben ik met mijn huidige 60% al heel tevreden!

Gezondheid – 10%
Hoewel ik er al veel tijd en geld in stak, sta ik op vlak van gezondheid nog altijd niet verder dan een paar oorzaken en behandelingen uitsluiten. Op dit moment voel ik me zelfs fysiek én mentaal beduidend slechter dan voor ik aan dit avontuur begon, dus veel meer dan 10% kan ik er op dit moment niet aan geven.

Ik blijf dus hopen op dat ene moment, dat ene resultaat, waardoor alles ineens op zijn plaats valt en ik in een klap van 10% naar 70 of 80% ga. Bij voorkeur nog dit jaar uiteraard, zodat mijn jaaroverzicht een pak positiever zal zijn dan dit halfjaarlijkse overzicht. Nog een maand of 6 om dat waar te maken, dat moet lukken, toch?

Advertenties

Een gedachte over “BBC11: De processie van

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.