BBC15: Good habits formed

Deze maand doe ik elke dag zo vaak als mogelijk mee met de Boho Berry Challenge. Het onderwerp van vandaag is…

“Good habits formed”

Sweet lord, één gewoonte is blijkbaar niet genoeg, het moeten er meerdere zijn. Ok dan. Wat ik beschouw als goede gewoontes die ik mezelf dit jaar heb aangeleerd:

– Slimmer eten. Dankzij de diëtiste vond ik een paar nieuwe opties die zowel gezond als verzadigend zijn. Voorheen at ik ook al wel gezond, maar ik koos er net altijd die dingen uit die nogal snel verteerd zijn. Ik eet nu zwaardere maaltijden en toch kom ik niet aan. Ik kan het iedereen aanraden, eens naar een diëtiste gaan om te zien hoe het anders/makkelijker/beter/gezonder kan.

– Meer doen en minder twijfelen voor ik iets doe. Ik begin echt een verschil te merken in hoeveel makkelijker het leven daardoor wordt.

– Mijn afwas- en wasmachine af en toe eens reinigen. Ik heb altijd gedacht dat die zichzelf wel proper hielden maar dat blijkt dus niet waar te zijn. Ik voel mij zoveel volwassener nu, met mijn propere machines. En voor wie er nog niet helemaal in thuis is: in het huishouden is azijn vaak het sleutelwoord. En sodakristallen, en baking soda. Ik zeg het maar he. Wie weet kweekt ge door mijn nieuwe goede gewoontes ook nieuwe goede gewoontes aan. Hashtag householdinspiration.

Advertenties

2 gedachten over “BBC15: Good habits formed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.