BBC27: Onzichtbaar

Deze maand doe ik elke dag zo vaak als mogelijk mee met de Boho Berry Challenge. Het onderwerp van vandaag is…

“Career”

Totally lost on this one. Mijn huidige job heeft me meer over mezelf geleerd dan al mijn voorgaande jobs samen, en dat is al heel wat.

Hoe zich dat echter vertaalt naar een concreet toekomstbeeld, is me helaas nog een groot raadsel. Het enige plan dat ik op dit punt heb, is nog meer werken aan radicaal geloven in mezelf en potentiële mogelijkheden. Ik heb namelijk zo’n donkerbruin vermoeden dat ik wel weet wat ik wil, maar dat ik het domweg niet durf te zien.

Dat de angst om te falen groter is dan de waarheid die zich diep vanbinnen schuilhoudt. Dat ik niet durf dromen van iets wat helemaal niet zo onrealistisch is. Dat mijn drang naar duidelijk omlijnde kaders mij in de weg staat om binnen te stappen in een wereld waar niks zwart-wit is.

Totaal geen aan de oppervlakte zichtbare carrièreplannen dus voor de rest van dit jaar. Plannen voor wat zich onder dat oppervlak afspeelt des te meer.

Advertenties

3 gedachten over “BBC27: Onzichtbaar

  1. Eens met Bentege: Als je vraagt aan anderen hoe ze aan hun (droom-)job zijn gekomen is het eerder een toevallige samenkomst van omstandigheden. Blijft dus maar roeren onder die oppervlakte. Opeens vallen de stukken dan wel in elkaar…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.