BBC29: BAM

Deze maand doe ik elke dag zo vaak als mogelijk mee met de Boho Berry Challenge. Het onderwerp van vandaag is…

“Top three goals for 2018”

Mijn excuses, maar door de aard van de vragen blijf ik in herhaling vallen. Nog één dag en het is gedaan. Mijn top 3:

1. Een duidelijk plan hebben voor Project Gezondheid.

2. Mezelf toelaten om wat meer op mijn strepen te staan. Mijn mening of gevoel bij iets is wél belangrijk. Zelfs als het dat voor niemand anders is, het is het voor mij wel. Dat is een heel nieuw concept voor mij (als in: sinds een paar weken), maar ik zou het me graag eigen gemaakt hebben tegen Nieuwjaar. Ik zal nooit iemand worden die op tafel klopt en te pas en te onpas over alles zijn mening spuit, maar me iets minder in bochten wringen voor anderen en mezelf daarbij tekort doen wordt zo stilaan wel een noodzaak.

3. Een nieuwe auto. Eentje die zwart is, heel hard blinkt (al vind ik mat véél cooler, maar dat blijkt nogal rap lelijk te worden) en indruk maakt. En met dat laatste bedoel ik: altijd als mensen mij uit mijn auto zien stappen, wil ik dat ze bij zichzelf denken: dat zal wel de auto van haar stinkend rijke vent zijn. BAM. Dàt niveau van indrukwekkend zoek ik.

Advertenties

2 gedachten over “BBC29: BAM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.