Monthly blessings – juli

Zozo, het is me het weertje wel. Ik hield, ondanks het feit dat mijn angsten evenredig met de temperaturen stijgen, tot hiertoe goed stand, dus ik mag absoluut niet klagen over juli. De hoogtepunten:

De maand begon op een zondag. Ik weet dat nog goed, want ik moest die ochtend met mijn ogen dicht het lief volgen naar de tuin voor een verrassing. Wat ik de rest van de dag heb gedaan, is samengevat in bovenstaande foto. #jeujikhebeenhangmaaaatttt!!!!

+ Het WK zorgde voor een paar leutige avonden op de Oude Markt en daarbuiten. Eens mens zou het nog gaan missen, al die voetbal op tv.

+ Na een jaar afwezigheid – vorig jaar zat de BFF thuis met mijn toen nog heel mini-metekindje – gingen we weer werken op Werchter.  Er is verdomd veel veranderd op de wei terwijl we effe niet opletten, maar de belangrijkste zaken waren gelukkig nog hetzelfde: we hebben gelachen, gevloekt op de hitte en ons gewoon zoals altijd geweldig geamuseerd.

+ Juli moet de meest sociale maand geweest zijn van de afgelopen 6 jaar. Ik heb meer mensen gezien dan anders op een half jaar tijd en ik heb meer mensen over de vloer gekregen dan anders op een jaar tijd. Ik zou het niet aankunnen als het altijd zo druk was, maar het was alleszins plezant voor zo lang het duurde.

+ Wanneer er een groep Crossfitters aan het meer zit en ik ermee instem om daar ook wat op een handdoek te gaan bijliggen, moet ik wel héél chill zijn. Want: mijn lichaam nog altijd niet wat het ooit geweest is, naast een paar afgetrainde lichamen, in bikini, stress!! Maar niks van dat alles op die warme zondagmiddag, integendeel zelfs. Ik loop nog altijd niet graag in een short (of nog minder) rond, maar ik kan niet zeggen dat ik nu echt zo zwaar uit de toon viel naast al die sportievelingen.

+ Van het allerbelangrijkste kan ik geen foto nemen, want dat is wat er vanbinnen aan het gebeuren is dankzij mijn psychologe en mijn eigen harde werk. Ik kan er zelfs (nog) geen woorden op plakken, maar er beweegt iets en het is goed.

+ Het weekend na het meer moest het allemaal iets aangekleder en deftiger, want ik mocht gaan kijken hoe een koppel waar ik voor de volle 100% in geloof mekaar eeuwige trouw beloofde. Het was mooi, het was plezant, en het was fijn om de Engelse en Franse clans weer eens terug te zien. Het moet aanstekelijk gewerkt hebben, want binnen de week kregen we een uitnodiging voor het volgende huwelijk. Wijlie worden in de lente in Wales verwacht voor een paar I do’s, wahey!

Advertenties

4 gedachten over “Monthly blessings – juli

  1. Waaaw, wat een chique madame op die onderste foto. Ik snap trouwens niet welk lijf jij niet in shorts durft te steken!
    Laat het goede dat beweegt vooral vermenigvuldigen, ik duim!

  2. Oh, zalig, een hangmat! Als er één ding is, naast met mijn blote voeten in het gras kunnen lopen, waar ik naar uitkijk in mijn nieuwe tuin, dan is het wel dat ik daar normaalgezien een hangmat ga kunnen hangen. Heerlijk!
    En: ge zijt precies een knappe Italiaanse donna op die laatste foto, amai!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.