Monthly blessings – augustus

Augustus is nu al een zwart gat in mijn geheugen. Dat komt vooral door de inpakstress die me overviel, want ik zou 2 weekends na mekaar elders overnachten én de Grote Gevaarlijke Reis moest stilaan geboekt worden. Achteraf gezien was die premature stress een mooi geschenk dat gewoon in een lelijke verpakking kwam, want ik heb er uiteindelijk al 2 van de 3 keer de vruchten van geplukt. Het beste van de voorbije maand:

+ Ze is dus geboekt, de reis naar Marokko. Ik vond tot mijn grote opluchting in de periode dat we willen gaan een vlucht in de namiddag, wat de kans op een ontspannen vlucht aanzienlijk verhoogt. Op één of andere manier heb ik al-tijd om 6 uur ’s ochtends een vlucht, en gezien een doordeweekse ochtend vaak al zo moeilijk is, wilt ge niet weten in welke staat ik altijd op een vliegtuig kruip. Het werkt gewoon niet voor mij, dus ik heb beslist dat ik dat ook gewoon niet meer ga doen, punt. Ik snap nog niet half hoe ik al die jaren alles maar heb ondergaan, terwijl er zoveel dingen zijn die ik wat meer naar mijn hand kan zetten om het mezelf wat makkelijker te maken.

+ Na jaren van goede voornemens begon ik eindelijk eens aan een vision board. Baat het niet, dan schaadt het zeker ook niet, want ik heb sowieso aan het maken al plezier beleefd.

+ Ik mag graag denken dat mijn vision board wel degelijk baat, want 24 uur nadat ik eraan begon, kreeg ik op het werk onverwachts een bonus. Het geld dat ik ontving, kwam direct bij op mijn bord. Ge weet maar nooit dat dat helpt om zich te vermenigvuldigen.

+ Het was lang geleden, maar ik ging nog eens naar Zaventem om vliegtuigen te spotten én een week later naar een airshow. Ik zei het al eerder; zo bang als ik ben om op een vliegtuig te stappen, zoveel hou ik ervan om ernaar te kijken. En ja, als we op een zondagavond vlak voor het donker wordt op het idee komen om nog eens rap naar de luchthaven te rijden, dan is dat in mijn joggingbroek ja.

+ Ik vond een paar beautyproducten die direct tot blijvertjes gebombardeerd werden. Love it when that happens!

+ De inpakstress voor mijn weekend met onbekende bestemming, de slaapkliniek en Marokko sloeg dus genadeloos toe. De enige tactiek die ik kon verzinnen, was alles wat ik al enigszins kon voorbereiden, gewoon beginnen doen. Daardoor ben ik al 2 keer heel rustig kunnen vertrekken en is de angst voor de reis in oktober ook al zwaar gezakt. Oh, en mijn badkamerkasten zijn weer een pak overzichtelijker daardoor, dat ook.

+ Mijn opname in de slaapkliniek is achter de rug en dat is toch al een opluchting. Niet dat ik daar bang voor was of dat het erg was, maar dat is toch zoiets dat ge met plezier van uw lijst schrapt.

+ Ah ja, ik zou het bijna vergeten, maar augustus was natuurlijk de maand waarin ik 39 mocht worden. Een dag om snel te vergeten, al vrees ik dat hij in mijn ‘trauma top 10’ komt en dat nog niet direct uit mijn geheugen gewist zal worden. Gelukkig kan ik mijn verjaardag in mijn wereld uitstellen naar eender wanneer, dus ik vierde het gewoon een paar dagen later op een geweldige locatie, en wel 3 dagen lang.

+ De laatste dag van de maand vertrok ik immers naar de Geheime Bestemming, die Parijs bleek te zijn. Héél blij mee, want al jaren tegen het lief aan het zagen om daar nog eens naartoe te gaan, en nog veel meer jaren geleden dat ik er nog was. Ik was totaal vergeten wat een prachtige stad dat is. Onbegrijpelijk dat het zo lang geduurd heeft om er nog eens naartoe te gaan eigenlijk, maar dat gaat mij zeer zeker niet meer opnieuw overkomen. Al ga ik nu eerst een maand elke nacht in mijn eigen bed slapen, voor ik in oktober weer de hort op ga. Wheppa!

Advertenties

4 gedachten over “Monthly blessings – augustus

  1. Oh, Parijs, heerlijk! En zo blijkt mijn hoop uit mijn vorige reactie al meteen waar te zijn geworden (tsss, altijd dat achterlopen met lezen 😉
    Zalige foto trouwens met dat vliegtuig! Misschien eens naar mijn broer sturen als inspiratie 😉

    En ook: “Ik snap nog niet half hoe ik al die jaren alles maar heb ondergaan, terwijl er zoveel dingen zijn die ik wat meer naar mijn hand kan zetten om het mezelf wat makkelijker te maken.” Keigoed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.