Vandaag op de planning: chaos

Pixabay

Vandaag wordt de beste dag van de maand, want straks trek ik de deur van het werk voor twee weken achter mij dicht.

Mezelf kennende ga ik dat vieren door als een kip zonder kop nog 138 dingen door mekaar te willen doen voor we zaterdag vertrekken. Te beginnen met de chauffages afwassen ofzo, want dat is uiteraard belangrijker dan ervoor zorgen dat ik alles mee heb op reis. Een ladder naar boven zeulen om de bovenkant van de kleerkasten af te wassen deed ik vorige week al, dus dat kan ik al van mijn lijst schrappen. Lach daar maar mee ja, mijn therapeute doet dat ook, en nog geen klein beetje.

Ter mijner verdediging: het echte inpakken kan morgen pas, want we nemen maar één grote koffer mee voor ons beide en het lief komt pas morgenmiddag thuis. Rustig zitten afwachten tot ik aan die cruciale activiteit kan beginnen vloekt helaas te hard met de aard van het beestje, dus chaos it is.

Wat voor onbenulligs ik mij ook in het hoofd mag halen om nog te doen straks; het plan is alleszins om vandaag zoveel mogelijk gedaan te krijgen. Kwestie van morgen nog een relatief rustige dag te hebben, zodat ik niet op vakantie moet vertrekken als het opgejaagde wild dat ik vandaag nog ben.

Eén ding staat dus al vast: de beste dag van de maand zal sowieso veel te kort zijn. Exact zoals vakantie altijd blijkt te zijn.

Advertenties

3 gedachten over “Vandaag op de planning: chaos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.