Vlog Marokko #1: Vertrek & Ben Ait Haddou

Er zijn ontelbare mensen in de wereld die ontelbare keren beter vloggen dan mij. Maar wat het belangrijkste is: ik heb gevlogd, dus ik voelde mij goed op reis. Jeuj!

In deze eerste vlog al wat beelden van onze eerste volledige dag. De uitstap naar de woestijn volgt asap!

Advertenties

3 gedachten over “Vlog Marokko #1: Vertrek & Ben Ait Haddou

  1. IK WIL DAT BUFFET!
    De kaartscène was grappig 🙂 🙂
    Vind het altijd leuk om filmpjes te hebben van een reis maar tegelijk foto’s én filmpjes maken ik kan dat niet aan. Heb in Nepal een paar filmpjes gemaakt van uitzichten die niet op foto pasten maar een echt videoverslag zal ik dus niet kunnen maken.

    1. De wederhelft zeulde met de ‘grote kodak’ rond voor foto’s, en ik filmde hier en daar wat. Al heb ik nu wel spijt dat ik zelf niet meer foto’s heb genomen, maar ik wou ook gewoon genieten van daar te zijn natuurlijk.

      1. Awel het lief neemt geen foto’s dus ge ziet de druk op mijzelf is dan hoog 😀 Want inderdaad ge moet ook nog kunnen genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.