Monthly blessings – november

Mensenlief, ik denk niet dat er deze week een moment is geweest waarop ik langer dan 2 uur onafgebroken thuis ben geweest. De blessings van november schoten er dus een beetje bij in, en wanneer ik terugkijk op vorige maand kom ik ook niet echt op een lijst van losse hoogtepunten.

Dat lijkt slechter dan het in werkelijkheid is, want voor hoogtepunten zijn ook dieptepunten nodig, en ook die waren er niet echt. Het was gewoon een drukke, maar wel stabiele maand. Ik huppelde weliswaar niet euforisch rond, maar van de traditionele winterdip is tot hiertoe ook nog geen sprake.

Het moet zijn dat ik het concept van beter voor mezelf zorgen onder de knie begin te krijgen en dat voor instant succes zorgt, want ik zou voor de rest niet weten waarom ik zoveel makkelijker dan anders door de herfst fiets.

Enfin. Dat november dus heerlijk gewoon was, en net daardoor helemaal anders dan anders. En dat ik over 3 weken weer kan beginnen aan het aftellen naar de lente. Dat begint bij mij altijd op de eerste dag van het nieuwe jaar al ja. Hoppa!

Advertenties

Een gedachte over “Monthly blessings – november

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.