Marokko #3: Topdag in de woestijn

Dinsdag was een absolute topdag; ’s ochtends trokken we de woestijn in met quads, in de namiddag met jeeps én we overnachtten in een tentenkamp dat veel luxueuzer was dan we verwacht hadden.

Op de quad haalde ik liever geen al te duur materiaal boven dus de beeldkwaliteit valt daar behoorlijk tegen, maar ik denk dat het zo ook wel duidelijk is dat ik direct terug op een vliegtuig stap als iemand mij een retourtje woestijn aanbiedt.

Thanks for watching & enjoy!

 

Advertenties

3 gedachten over “Marokko #3: Topdag in de woestijn

  1. Amai die tent is wel een pak luxueuzer dan ik had gedacht; ik had me gewone tenten voorgesteld weet je. En het zat ook in mijn hoofd dat jullie een tocht van meerdere dagen gingen maken. Ik weet niet waarom 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.